Byfest optog

Sonja Paulin den 22-06-2015
    VIGTIG INFORMATION OM NÆSTE SKOLEÅR

- se de vedhæftede bilag
    Sonja Paulin den 16-06-2015
    Følg linket og bliv klogere på:

INKLUSION
    Sonja Paulin den 11-06-2015
    Sidste skoledag før sommerferien er fredag den 26. juni

Skoledagen slutter for alle børn kl. 12.00. Der er fremrykket hjemkørsel med skolebussen. SFO'en er klar til at tage i mod indmeldte børn.

(Vi kan slutte skoledagen tidligere, da eleverne "afspadserer" timerne fra skolekoncert-arrangementet den 4. juni)

Første skoledag efter sommerferien er mandag den 10. aug.

Alle børn møder fra kl. 07.50 til 13.50.

Forældre er velkomne til at deltage indtil kl. 09.00, hvorefter vi har kaffe på kanden.

SFO'en er åben for tilmeldte børn og skolebussen kører efter (ny) køreplan.

Sonja Paulin den 11-06-2015
    Nye ringetider i det nye skoleår - nyt om buskørslen

Vær opmærksom på, at ringetiderne i det nye skoleår bliver rykket 5 min. frem,  så alle dage starter kl. 07.50 og slutter hhv. 13.50 og 14.50.

Dette sker af hensyn til buskørslen.

NY INFO

Så er den nye køreplan klar, for lokal telebusrute 551, der træder i kraft efter sommerferien.

De tidligere lagte ringetider indebærer ikke nogen ændring – i forhold til i dag – for hvornår børnene bliver hentet om morgenen.

Køreplanen indeholder en lille ændring i forhold til, hvordan bussen kører i dag:
    På hjemturen efter ringe-ud kl. 14.50 kører rute 551 ikke mere omkring Fjelsø. Her kan I i stedet benyttes rute 68 – køreplanen er vedhæftet.

En anden ændring er, at afgangen kl. 13.00 fra Gedsted udgår som følge af  et besparelseskrav til Teknik- og Miljøudvalget.

Køreplane for rute 67, rute 68 og rute 551 er vedhæftet

Sonja Paulin den 05-05-2015
    Supplerende busbefordring af overbygningselever

Teknik- og økonomiforvaltningen oplyser, at der med virkning fra starten af skoleåret 2015/16 bliver indsat supplerende busbefordring af overbygningselever fra Gedsted, der har valgt Farsø Skole som overbygningsskole.

Helt konkret betyder det, at elever vil kunne være hjemme max. 1 time efter de har fået fri kl. 14.40.