• Gedsted Skole

- en Musikprofil-skole

Anne Mette Rasmussen den 24-06-2017
    Kontorets åbningstid i sommerferien

Skolens kontor er åbent i uge 26 og 31 fra kl. ca. 9-15.

Anne Mette
    Anne Mette Rasmussen den 23-06-2017
    Kære alle elever og forældre!

Så står sommerferien for døren og vi kan nu se tilbage på et dejligt skoleår. Vi har sagt goddag til 12 nye elever gennem året, vi har fået en masse dejlige musikalske oplevelser, vi har lært en masse, haft en spændende emneuge og ikke mindst en skøn tur til Livø og Viben og Svalen vil nok især huske deres fantastiske tur til Bornholm!

Vi siger nu farvel til vores 6. årgang. Dem kommer vi til at savne, men de skal jo nu igang med nye udfordringer i overbygningen i henholdsvis Aalestrup og Aars. Held og lykke til jer alle fremover! Vi vil gerne sige tak for samarbejdet gennem årene til jer forældre, hvis sidste barn nu har forladt Gedsted Skole.

Efter sommerferien siger vi velkommen til 14 nye 0. kl. elever og derudover kommer der tre nye drenge: Til 1. kl., 2. kl. og 3. kl. Elevtallet efter ferien siger derfor 91 elever. Vi ses igen d. 7. august!

Med ønsket om et god sommer til alle familier!

Mange hilsner fra alt personale i skole og LBO
    Anne Mette Rasmussen den 24-05-2017
    Sidste skoledag

Sidste skoledag før sommerferien er fredag d. 23. juni. Alle elever møder fra kl. 7.50-13.00. SFO'en åbner kl. 13 denne dag.

Forældre er velkomne til den fælles afslutning i salen fra kl. 12-13.

Første skoledag efter sommerferien er mandag d. 7. august. 1.-6. kl. møder fra 7.50-13.50. 0. kl. møder fra 9.00-13.50. Forældre er velkomne 1. skoledag.

Anne Mette

• 24-07-2017