• Gedsted Skole
    Sonja Paulin den 04-03-2015

GEDSTED SKOLE - GØR NOGET MED MUSIKKEN

Gedsted Skole har i et helt unikt samarbejde med Vesthimmerland Kulturskole gjort det muligt at indlægge ugentlig instumentalundervisning i skemaet til alle skolens elever.

Ønskes yderligere oplysninger her om, kontaktes konst. skoleleder Sonja Paulin eller konst. leder af Vesthimmerlands Kulturskole Malene Bonderup Wennerlin.

Sonja Paulin den 30-03-2015
    Følg linket og hør noget om, hvorfor det er så godt for hjernen at spille på et instrument :-)
    Sonja Paulin den 27-03-2015
    Alle elever, forældre og medarbejdere ønskes en rigtig god påskeferie!

Skolen starter igen tirsdag den 7. april.
    Sonja Paulin den 17-02-2015
    Arbejdet med Udvikling af Børne- og Skoleområdet kan følges på Vesthimmerlands Kommunes hjemmeside på dette link: http://www.vesthimmerland.dk/borger/barn/udvikling-af-boerne-og-skoleomraadet/
    Efter hvert møde i arbejdsgrupperne udkommer et nyhedsbrev, som kan læses på siden.