Anne Mette Rasmussen den 09-02-2017
    Ledig stilling

Vi søger en leder til vores Børnehus pr. 1,  maj. Se dette link:
    Anne Mette Rasmussen den 26-01-2017
    TV2 Nyhederne

Her kan I se et sammendrag af indslaget i Nyhederne i torsdags - klik på linket

vh
    Anne Mette
    Anne Mette Rasmussen den 19-01-2017
    Projekt Sangglad

Børnehaven er kommet med i projekt Sangglad!! Projketet starter op i løbet af foråret.
    Børnehaven bliver certificeret til projeketet gennem Sangens Hus i Herning.

"Projekt Sangglads vision er at bidrage væsentligt til glade, kreative børneliv gennem et kvalificeret arbejde med sang og bevægelse. Det sker dels gennem udvikling og etablering af et stærkt, landsdækkende netværk af sangbørnehaver, dels gennem en massiv opkvalificerende indsats målrettet pædagoger og sanglærere, understøttet direkte i praksis og gennem digitale ressourcer, og dels gennem udvikling af digitalt materiale, som åbner for det positive møde på tværs af generationer."

Pernille og Anne Mette
    Anne Mette Rasmussen den 17-01-2017
    Følg nedenstående link, og se indslaget fra TV Midt-Vest om vores musikundervisning:

Anne Mette Rasmussen den 17-01-2017
    Lykke deltog sammen med 4 af skolens violinelever i en spændende weekend

På weekenden blev de undervist af den verdenskendte dirigent Bruno Campo. Weekenden sluttede af en flot nytårskoncert.

Se vedhæftede klip fra TV Nord:
    Anne Mette Rasmussen den 04-01-2017
    Conni-Mad

Hermed oversigt over Conni-Mad de kommende måneder. Husk bestilling senest søndag aften kl. 20, hvis jeres barn skal have mad om mandagen. Der kan også bestilles til flere mandage ad gangen.

vh
    Conni
    Lisbeth Andersen den 15-04-2016
    Følg linket til Kulturskolens hjemmeside og se her bl.a. dejlige billeder og filmklip fra Gedsted.

Gå ind under MENU: "småbørn" og "skolebørn".

• 24-02-2017
    Forældrekaffe efter morgensang AFLYST · BØGEN · EGEN · FAM · SVALEN · VIBEN